TV3 malferida

image_pdfimage_print

Es volen carregar TV3. Amb l’excusa d’un “canvi de criteri”, exigeixen, Montoro exigeix, 170 milions d’euros a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Si ja hi havia problemes amb els poquíssims recursos de què disposava la CCMA, amb aquest “nou criteri” és una punyalada a l’esquena.

Tant és així, que a finals de gener, es començaran a suprimir programes com Tarda Oberta, o bé, més endavant Polònia. Queda penjant d’un fil el gran programa Preguntes Freqüents, pel qual es busquen candidats. En aquests moments, hi una un munt de candidats. Vegeu www.elnacional.cat.

O sia, que la televisió nacional pública catalana està greument ferida. Tot degut al maleït article 155.

Publicitat

Volen tancar TV3 i no saben com fer-ho. Confiem amb Vicent Sanchis, l’actual director. Periodista i doctor en comunicació, estem segurs, que se’n sortirà. Fent malabarismes, certament, però se’n sortirà.

Ara!, el 2018, no serà un any fàcil per TV3, ni fàcil ni suau. Duríssim! Caldrà trencar-se molt el cervell, per oferir una programació de qualitat que ara mateix està en perill… no de mort, però ferit greu.