Per un cens validat per la UE, el 21D o a 2018

image_pdfimage_print

Per què l’empadronament ha crescut a Catalunya en centenars de milers de persones des de juliol, si en les següents eleccions sols es podria emprar el cens al juliol? Per què s’ha adjudicat a dit quina empresa informàtica treballarà pel 21D? Per què Rajoy ens convoca eleccions en un dia laborable? 1) INDRA segur que té informàtics de l“A por ellos” que poden ficar en la llista del cens a emprar el 21D als nous empadronats que, sense perdre sou ni temps lliure, algú els portarà a votar. 2) La distribució, recollida i enviament a la trituradora del cens emprat, la dirigiran des del 155. 3) Si els hi cal, poden repetir la maniobra fins que mitja Espanya estigui censada a Catalunya.

Solució pel 21D: 1) Que tots els caps de llista, que es diuen demòcrates i pro europeus, demanin a la UE que enviï una comissió que rebi un exemplar de tots els llistats emprats totes les taules i signats per dos o més membres (inclosos apoderats) i disposi de mitjans per poder confirmar que corresponen exclusivament al cens de juliol. 2) Que el president Puigdemont ens digui on comencem a enviar un correu electrònic amb nom, DNI i adreça, donant suport a aquesta petició i vetlli perquè la UE la posi en pràctica.

Solució pel 21D i 2018: l’anterior proposta és difícil d’instrumentar en pocs dies i de forma massiva. En tot cas, cal preveure que a 2018 tornem a anar a les urnes; sigui perquè no surti del 21D una majoria estable o per ser convocats a votar una constitució de la República de Catalunya. Els supporters del 155 seguiran interessats a disposar d’un “cens” de Catalunya que inclogui fidels a la sacrosanta unidad de España, visquin on visquin. Crec oportú que el 21D qualsevol membre de les meses, inclosos apoderats, que tinguin indicis que en els llistats de votants potencials hi ha persones que no consten en el cens reglamentari, ho faci constar a l’acta de la jornada amb reclamació explícita a la Junta electoral que té indicis d’error o frau a la llista de votants possibles de la mesa corresponent. Si molts ho sol·liciten, serà un clam perquè es verifiqui si han existit “errors” o no.

Publicitat
COMPARTIR
Article anteriorOstatges de l’Espanya-presó
Article següentA qui molesta l’ANC? (El dit a la nafra del partidisme)
Ha estat gerent dels hospitals de la Santa Creu i Sant Pau, de l'Hospital i Casa de Beneficència de Sabadell, del Consorci Unitat de Diagnòstic per la Imatge d’Alta Tecnologia. Director executiu del Programa de la Història Clínica Compartida a Catalunya. President del Fòrum Català d’Informació i Salut. Director de la Divisió de STIC i consultor del Consorci Hospitalari de Catalunya. Vocal del Consell Assessor del Departament de Salut, Vocal del Consell d’Administració de l'ICS i de la seva Comissió Executiva. Membre del Grup de treball dels "Informes Vilardell". També havia estat Vicepresident 1r i President de l'Obra social de la Caixa d’estalvis de Catalunya.