image_pdfimage_print

Ja és públic el llistat d’artistes que participaran al concert per la llibertat dels presos polítics que se celebrarà aquest proper dissabte, 2 de desembre. Prop d’una quarantena de bandes i artistes prendran part en aquest ambiciós projecte que pretén omplir amb 60.000 l’estadi olímpic Lluís Companys per recollir aportacions per nodrir la Caixa de Solidaritat i, així, poder fer front a les agressions judicials de l’estat espanyol.

El llistat complet d’artistes és el següent:

 • Els Amics de les Arts
 • Companyia Elèctrica Dharma
 • Eric Vergés (Els Catarres)
 • La Banda Impossible (Gerard Quintana, Lluís Gavaldà, Natxo Tarrés, Pemi Fortuny, Jofre Bardagi, Jimmy Pinyol, Toni Xuclà, Oriol Farré, Roger Farré, Joan Reig, Pemi Rovirosa, Josep Thió i Arecio Smith)
 • Ramon Mirabet
 • Beth
 • Guillem Solé (Buhos)
 • Gemma Humet
 • Judit Neddermann
 • A sound of Thunder
 • Marc Riera (Doctor Prats)
 • Pau Lobo (La Sra Tomasa)
 • Jordi Ginesta (Bonobos)
 • Josep Montero (Oques grasses)
 • Kel Sangüesa (Itaca Band)
 • Gerard Aledo (Animal)
 • Cesk Freixas
 • Ander Valverde (Green Valley)
 • Eric Vinaixa
 • Oriol Barri
 • Joan Rovira
 • Monica Green
 • Ovidi 3
 • L’Orfeó Català
 • Paula Valls
 • Pau Alabajos
 • Montse Castellà
 • Meritxell Gené
 • Silvia Comas
 • Ivette Nadal
 • David Rossell
 • Aitor Cugat (Xeic!)
 • Miquel Cubero (Ojo de buen Cubero)
 • Salva Racero
 • Kelly Isaiah Ogbebor (Koers)
 • Adrià Dilme (Germà Negre)
 • Júlia Jové
 • Always Drinking Marching Band

Les entrades ja estan a la venda des del passat dia 23 de novembre. Els preus oscil•len entre els 10 euros la més barata i els 30 la més cara. A més, els nens de menys de 2 anys no pagaran entrada, i els que vinguin amb la família tindran un descompte.

Publicitat
Publicitat

El concert començarà a les 16.00 h, però les portes s’obriran tres hores abans, i la previsió és que el concert duri aproximadament tres hores entre les actuacions, parlaments i altres sorpreses que es donaran a conèixer el mateix dia. La voluntat dels organitzadors és que els assistentes gaudeixin d’un espectacle amb noms de primera fila musical del país mentre es recullen fonts per a la Caixa de Solidaritat.