Artur Mas dibuixat per en Pol Peiró
Artur Mas dibuixat per en Pol Peiró
image_pdfimage_print

D’un temps, d’un país. Dietari d’un procés dibuixat per Pol Peiró és un llibre on l’artista plàstic explica les seves vivències personals com a dibuixant del procés sobiranista de Catalunya. En el llibre l’autor hi explica totes les intimitats del projecte expositiu que està presentant actualment arreu de Catalunya, el qual comprèn una col·lecció d’uns 300 apunts fets en viu i en directe dels darrers esdeveniments polítics del sobiranisme català.

En les 138 pàgines que configuren el llibre, l’autor contextualitza la disciplina del dibuix al natural i el valor que aquesta pràctica té dins la història de l’art, per seguidament oferir un relat inèdit en primera persona de totes les experiències i converses mantingudes amb representants polítics catalans. Així doncs, el llibre és una visió particular del procés, vista des d’una òptica artística carregada de converses i informacions fora de càmera dels màxims dirigents del país: des de la signatura del decret de convocatòria del 27S, a la convocatòria del referèndum d’autodeterminació.

Cartell de la presentació del llibre
Cartell de la presentació del llibre

La imatge gràfica del llibre ha estat dissenyada per l’artista Josep Maria Codina i ha comptat amb la col·laboració de Miquel Buch, alcalde de Premià de Mar i president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), que en farà la presentació juntament amb l’autor, el pròxim 7 de setembre al Museu de Premià de Dalt, a les 19.30 h.

Publicitat