image_pdfimage_print

Aquest dissabte 5 d’agost, es publicà al Butlletí Oficial de les Illes Balears la Resolució de la consellera de Cultura, Participació i Esports de 28 de juliol de 2017 per la qual es convoquen ajuts públics, mitjançant subvencions, destinats a la premsa de caràcter local i a la de temàtica especialitzada escrites en català a les Illes Balears per a l’any 2017.

Aquestes ajudes van destinades a seguir treballant per assolir la normalització lingüística en el nostre territori i fomentar l’ús de la llengua catalana. En concret, aquesta línia d’ajudes pretén donar suport als projectes de la premsa local i als de la premsa de temàtica especialitzada escrites en català a les Illes Balears amb la finalitat de contribuir a consolidar l’espai de comunicació que s’expressa en aquesta llengua.

És una novetat d’aquesta edició l’obertura de l’ajuda a altres formats com ara els suplements culturals.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets