Cartell de l'acte unitari a favor del 'Sí'
Cartell de l'acte unitari a favor del 'Sí'
image_pdfimage_print

Un any més, a Vilassar de Mar tindrà lloc el ja tradicional Suquet per la Independència, un acte organitzat per la secció local de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) des del seu naixement. En el marc d’aquest acte, durant la tarda, tindrà lloc un acte polític d’alta intensitat que amb el títol ‘Les raons del Sí’ pretén donar una bateria d’arguments del perquè cal votar favorablement a la independència l’1 d’octubre perquè els facin servir amb els seus amics i familiars. L’acte també vol mirar de convèncer aquells indecisos que encara no saben que votaran.

Un altre dels objectius d’aquest acte polític és l’aposta per la unitat de l’independentisme per afrontar la recta final fins el referèndum d’aquest octubre. Fins ara, les diferents organitzacions han anat anunciant les seves campanyes pel ‘Sí’ i en algun cas algunes organitzacions n’han anunciat de conjuntes, però el què realment s’espera és que aviat s’anunciï l’inici d’una potent campanya unitària de totes les forces independentistes que generi il·lusió entre els que no estan afiliats a cap de les organitzacions i que optimitzi recursos i esforços per poder guanyar el referèndum.

A l’acte pel ‘Sí’ hi participaran Jordi Turull, president del grup parlamentari Junts pel Sí i membre del PDeCAT; Damià del Clot, alcalde de Vilassar de Mar i membre d’ERC; Assumpció Laïlla diputada de Junts pel Sí i membre de Demòcrates de Catalunya; Uriel Bertran, ex-diputat i membre de SI; Carme Polvillo: regidora de Mataró i membre de la CUP; Àlex Montes, coordinador de la Catalunya Central de Súmate; Carles Estapé, president d’Òmnium Cultural al Maresme i Jordi Sancho, membre del secretariat nacional de l’ANC.

Publicitat
Publicitat