Imatge d'una emissió del programa 'Els Matins' de TVC | TVC
Imatge d'una emissió del programa 'Els Matins' de TVC | TVC
image_pdfimage_print

La direcció de TVC, ha decidit mantenir durant tot l’estiu, des del 26 de juny fins l’1 de setembre “Els Matins”, a l’aire lliure. L’espai s’emetrà en directe, fora del plató, i durarà dues o tres hores diàries, de dilluns a divendres.
S’avançaran programes que estaven previstos pel setembre, a la graella d’estiu, com “Quan els llum s’apaguen”, programa de Lluís Canut, que entrevistarà velles figures de l’esport. També “Aire Lliure”, com també el nou programa “Estranyes Parelles” i “Aeroports”.

D’altra banda, i segons avança el diari El Nacional, TVC pensa, en Helena Garcia Melero, pel Telenotícies Cap de Setmana, a partir del 10 de setembre, per a substituir Agnès Marquès, que deixa la cadena i fitxa per RAC1. Precisament també, un canvi important, és el de Cristina Puig. A partir del 4 de setembre, dirigirà la tertúlia del Catalunya Vespre, a Catalunya Ràdio.

Moltes novetats, fitxatges i nous programes, que segons el director Vicent Sanchis, es vol que al setembre, es consolidi com a segona cadena, fregant el lideratge.

Publicitat