image_pdfimage_print

L’APPEC, l’associació nacional d’editors de revistes i digitals, amb el suport del Departament de Cultura, distribuïrà 9.000 revistes en català a 300 cafeteries de Catalunya en el marc del programa “T’agradarà llegir en català” que aquest any arriba a la seva tercera edició. L’acció va començar el 2015 a les sales d’espera de consultoris mèdics privats amb un 97% de satisfacció i un 20% de taxa de conversió. Dos de cada deu participants s’han subscrit posteriorment a revistes encatalà.

Al programa hi participen 50 capçaleres de diferents temàtiques i pretén fomentar la lectura en llengua catalana i promoure el consum de l’àmplia oferta existent de revistes en català. Es tracta de normalitzar la presència de les publicacions del país en aquest tipus d’establiments i que propietaris i clients ho percebin com un valor afegit a la seva oferta.

L’elecció dels establiments que rebran aquestes revistes l’ha feta el Consorci de Normalització Lingüística d’entre la relació de cafeteries que col·laboren habitualment en els seus programes de foment de la llengua.

Publicitat