L’acte de suport als imputats pel 9N ja compta amb 4.000 inscrits

La mobilització extraordinària pel judici del 9N a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau ja suma 4.000 inscrits confirmats. L’allau de peticions que va rebre ahir divendres el web d’inscripcions 9nsomtots.cat va sorprendre les quatre entitats organitzadores i va fer caure el servidor diversos cops durant el dia. Reforçat el servidor divendres mateix a la nit, les peticions s’han anat servint amb normalitat des d’aleshores.

L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) van presentar aquest divendres la seva estratègia davant la causa del 9-N, que arrencarà aquest 6 de febrer. Amb el lema ‘El 6 de febrer ens jutgen a tots’, les entitats sobiranistes promouran una mobilització massiva a l’entrada del tribunal, ja sigui a la seu del TSJC o a la Ciutat de la Justícia. L’espai on es farà el judici encara no s’ha anunciat.

Les entitats subratllen el caràcter excepcional de la convocatòria i recorden la petició a aquells ciutadans que puguin agafar-se un dia de lliure disposició o de vacances per ser davant del tribunal a les 8:15 h del matí.