Fem futur

image_pdfimage_print

Pare d’Almeria i mare de Granada, castellanoparlant, vaig donar els meus primers passos per Nou Barris, Barcelona.

La campanya de l’ANC “Fem Futur” s’orienta a captar el vot de gent amb uns orígens i hàbits lingüístics similars als meus, però que encara no és independentista. Que se sent catalana i no s’enganya amb la realitat espanyola, per més que els seus mitjans de comunicació pretenguin fer-la viure en una bombolla.

Una bombolla on l’alcaldessa Colau es defineix com “Jo sóc la nova cara d’Europa”, i on el partit del canvi, el canvi continua sent monàrquic, quan no fa campanyes públiques de linxament a Twitter contra el seu número dos o eleva al seu estimat líder als cels, està ocupat expulsant del partit a presidents de parlaments i diputats autonòmics per corrupció.

Publicitat

Després tenim el PP, el PSOE, Ciutadans, la Monarquia … sense comentaris.
A això suma-li la crisi.

Les persones que volem convèncer ja aguanten molt en la seva vida diària com per donar-los la pallissa. Com per pressionar, com per agobiar-les. Ens sortirà el tret per la culata als independentistes si ho fem.
Cal anar segurs i tranquils, amb la confiança pròpia de qui sap que està fent el correcte, que ha escollit bé, i sap que només és qüestió de temps que els que encara no ho veuen se n’adonin. Es tracta de projectar la dignitat de qui pacífica i democràticament vol ser lliure.

Res més.

Caldrà ser pacients i constants a parts iguals i al màxim. Caldrà estar al carrer més que mai, perquè aquesta és la nostra veritable força. Alguna cosa en el que som imbatibles, contra la qual no poden competir. Un quan guanya és perquè fa allò que els seus rivals no poden superar. El nostre és prendre el carrer. Així és com es controla el territori d’un país.

Portem anys fent-ho, així és com hem augmentat el nombre d’independentistes. Com hem aconseguit una majoria parlamentària amb un mandat clar. Sabem que és efectiu, sabem què fer i sabem com fer-ho. A la vida no hi ha dreceres, secrets ni miracles. Els duros a quatre pessetes no existeixen.

Hem de picar pedra, fem futur.

Aquest article també està disponible en castellà.