Germà Capdevila, nou president de l’Associació d’editors de revistes i digitals, Appec

L’Assemblea General Extraordinària de l’APPEC ha aprovat aquest mes el relleu a la presidència de l’Associació d’editors de revistes i digitals, APPEC. Els editors han ratificat el traspàs a mig mandat per desig del fins ara president i editor del Grup Enderrock, Lluís Gendrau, que ha decidit deixar pas després de 10 anys al capdavant de l’APPEC.

Germà Capdevila (@gcapdevila) ha estat el vicepresident de l’associació en els últims dos anys. És l’editor de la primera revista en català per a dispositius mòbils Esguard creada el 2012. Capdevila és el director del Consell Editorial del diari NacióDigital i columnista i opinador a diversos mitjans de comunicació (Nació Digital, El PuntAvuiTV, Ser Catalunya, Catalunya Ràdio i RAC1).

La nova Junta que encapçala Germà Capdevila tindrà dues vicepresidències, Antonio Medina de Sàpiens Publicacions i Marta Ribera de Cavall Fort.

L’APPEC aplega un centenar d’empreses editores i unes 200 capçaleres en paper i digital. Va néixer el 1983 i és Creu de Sant Jordi 2003 i Premi Nacional de Comunicació Premsa 2013.