El 16D, la gota final

image_pdfimage_print

L‘actitud feixista del govern del PP, recolzat pel PSOE i C’s és indigna d’anomenar-se democràtica. La vilesa amb què actuen contra Catalunya només la justifica llur covardia i la seva baixesa moral.

L’actuació dels tribunals contra Santi Vidal i la forma barroera de processar en Quico Homs obren la porta a la darrera infàmia. Dur davant del TSJC a la Presidenta del Parlament de Catalunya i, per tant, la segona autoritat del país, Carme Forcadell, que fou escollida amb el suport del 60% dels parlamentaris i la majoria social del poble català (malgrat la infàmia del 48% i les amanides i desencoratjadores enquestes).

Front aquesta onada d’atacs al moll de l’independentisme, de despropòsits, de joc brut i d’engany; la fermesa del poble ha de ser un bloc. Cal més que mai la unitat d’acció de JxSí i la CUP, en comunió amb les entitats socials ANC/Òmnium/AMI/Súmate i similars. Cal donar per entès que no deixaran fer cap referèndum i que un any d’espera és donar armes a l’enemic. La misèria social en què viuen gran part de les classes populars no dóna per més. Les necessitats econòmiques per millorar la sanitat, l’ensenyament, les indústries, les infraestructures, etc. fan imprescindible la independència i per tant la proclamació de la DUI, l’única eina eficaç per defensar-nos de la barbàrie feixista.

Publicitat

La responsabilitat política dels nostres representants és complir amb el mandat de les urnes del 27S i aconseguir la República Catalana. Amb la majoria absoluta en escons n’hi ha prou, per tant, prou de l’engany del 48% que mai va ser, car els vots manllevats del vot per correu donaven més del 53% dels sufragis. Totes les peticions pactades amb l’estat han estat contestades amb la violència de la injustícia. Amb la persecució als nostres alcaldes i regidors, dels parlamentaris i del poble, judicialitzant la política de manera barroera i matussera.

No allarguem un any més l’agonia del poble. Ara ja no paga la pena cap referèndum. La democràcia intel·ligent és aplicar les lleis tal i com diu el llibre blanc. Si no hi ha possibilitats de fer el referèndum, farem la DUI. El 16D tot al poble amb Forcadell i un sol crit DUI!

Donec perficiam.