image_pdfimage_print

El proper dissabte 19 de novembre, al Passeig Marítim de Barcelona, tindrà lloc la presentació d'”Entre terres”, nova guia educativa que aborda la temàtica de les persones refugiades per a treballar amb joves i infants.

L’objectiu d’aquest material és dotar d’eines a les entitats educatives per tal d’abordar la qüestió des d’una perspectiva de construcció de pau i de transformació social.

La guia proposa activitats diverses per entendre la complexitat de la problemàtica, abordant-ho des de la defensa dels drets humans, des de la lluita contra el racisme i la xenofòbia, des d’una perspectiva feminista i amb vocació de canvi social.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets

Es tracta d’un treball elaborat conjuntament entre Stop Maremortum, EduXarxa i el Servei Civil Internacional amb el suport del Consell de Joventut de Barcelona i el Consell Nacional de Joventut de Catalunya.

A partir de les 10:30h hi haurà una biblioteca humana amb experiències de persones refugiades i es duran a terme algunes activitats recollides a la guia. A partir de les 13h les entitats impulsores faran la presentació del recurs.