Cap de setmana ibèric

image_pdfimage_print

El dissabte 1 i el diumenge 2 d’octubre de 2016 se celebra el 16è Cap de Setmana Ibèric de la Ruta dels Ibers, amb activitats gratuïtes per a totes les edats en els principals jaciments ibèrics de Catalunya.

Com cada any se selecciona un tema específic del món ibèric entorn del qual es dissenyen les activitats. Per a l’edició d’enguany s’ha triat Avui hi ha mercat. El comerç fa 2.300 anys, hi participen 23 centres que proposen més d’un centenar d’activitats: reconstruccions històriques, tallers d’experimentació, visites guiades i teatralitzades, exposicions, tasts de menjar i beguda ibèrica…

Podeu descarregar-vos la programació completa de les activitats que es realitzaran durant el cap de setmana: http://www.mac.cat/content/download/12565/135450/file/CSI2016_Cartell.pdf

Publicitat