El castell de Claramunt (portes obertes del 16 al 18 de setembre)
El castell de Claramunt (portes obertes del 16 al 18 de setembre)
image_pdfimage_print

Des de l’any 1991, durant un cap de setmana entre setembre i octubre, Europa celebra les Jornades Europees del Patrimoni. A Catalunya, l’edició 2016 tindran lloc els dies 16, 17 i 18 de setembre de 2016. Les jornades d’enguany estan dedicades a les persones que treballen per al coneixement, la difusió i la conservació del Patrimoni agrupades com a comunitats patrimonials.

Durant tot el cap de setmana s’organitzen activitats gratuïtes i jornades de portes obertes als monuments i edificis històrics més importants del país. Hi ha propostes per a tots els gustos: exposicions, visites guiades i dramatitzades, tallers o concursos són algunes de les activitats de les quals es pot gaudir.

Consulta-les totes a la nova agenda en línia, un espai perquè tots els usuaris tinguin a l’abast, sigui a través de l’ordinador o a través d’un dispositiu mòbil, la programació completa de les JEP 2016.

Publicitat

La Generalitat de Catalunya ha creat dues webs on podeu trobar tota la informació al voltant de les Jornades: