Cartell de la concentració
Cartell de la concentració
image_pdfimage_print

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural (ÒC) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) convoquen una concentració d’urgència aquest vespre (19.30) a les portes de la Delegació del govern d’Espanya a Barcelona (carrer Llúria amb Mallorca), per tal d’expressar la voluntat de construir ‘un país nou lliure de corrupció d’Estat’.

Sota aquest lema, la convocatòria vol donar sortida a la indignació que han generat les recents informacions aparegudes que relacionen el govern d’Espanya amb un cas de conspiració política a Catalunya. El mitjà espanyol Público, va fer públiques ahir les gravacions de converses entre el Ministre de l’Interior Alberto Fernández Díaz i el director de l’Oficina Antifrau, Daniel de Alonso, de l’any 2014 just abans del 9N, on el primer tenia per objectiu d’obtenir dades per desacreditar importants càrrecs de CDC i ERC i fins i tot poder-los acusar de prevaricació.

Les entitats sobiranistes volen visualitzar la seva defensa de la construcció d’una República Catalana lliure, justa i democràtica, on no poden tenir-hi cabuda actuacions que atemptin contra les llibertats més bàsiques de les persones.

Publicitat
Publicitat