image_pdfimage_print

La Federació Catalana de Futbol Sala (FCFS) ha estat escollida per l’Associació Mundial de Futsal (AMF) per organitzar la Copa Intercontinental 2017. Aquesta competició, que es disputarà de l’1 al 7 de maig a Barcelona, reunirà els 16 millors clubs a nivell mundial, de 5 continents. L’objectiu d’aquesta competició, a part de definir quin és el millor club del món, serà el de promocionar internacionalment el futbol sala i fomentar el desenvolupament de l’esport als continents on hi té menys arrelament, com Àfrica, Àsia i Oceania.

Els equips participants arribaran provinents de diverses federacions d’arreu del món, entre les quals hi ha la Unió Europea de Futsal, la Federació Africana de Futsal, la Confederació Futsal d’Oceania, la Confederació Asiàtica de Futsal o la Confederació Americana de Futsal, entre altres.

Des de la FCFS, el president Dani Vives assegura que afronten aquest repte “amb molta il·lusió i grans expectatives, volem organitzar una competició de gran nivell i entrar en la història del futbol sala i ser recordats en el futur per haver organitzat un gran esdeveniment esportiu”. Vives afegeix que “és un orgull poder donar la benvinguda a la nostra terra als millors clubs del món i poder demostrar la capacitat de Catalunya en l’organització d’esdeveniments internacionals”.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets

Podeu veure el vídeo promocional del campionat: