image_pdfimage_print

Jordi Graupera, alcaldable per Barcelona és Capital-Primàries, presenta avui dissabte 2 de març la seva candidatura a les eleccions municipals de Barcelona durant una jornada de debat sobre el programa electoral al Centre Cívic Casinet d’Hostafrancs.

La jornada arrencarà a les 10.30 hores amb diferents taules de treball sobre el programa electoral. Els participants i voluntaris es dividiran en tres grups per treballar aspectes concrets sobre capitalitat de Barcelona, Turisme, Economia i Habitatge. Aquest debat es farà a porta tancada.

La candidatura sorgida de les primàries amb més participació de la història de la ciutat ja està en marxa i pretén que el seu projecte per a Barcelona continuï construint-se amb la participació de tothom: comptant amb el talent de tothom, també per a l’elaboració del programa.

Publicitat
Publicitat

L’acte públic començarà a partir de les 12h en què intervindrà Jordi Graupera que, juntament amb la resta de candidats i candidates, presentaran les línies mestres de la candidatura Barcelona És Capital-Primàries.