image_pdfimage_print

El Jutjat d’Instrucció número 31 de Barcelona ha dictat l’ordre de detenció de 4 membres dels Comités de Defensa de la República (CDR) processats per bloquejar els accessos al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el passat 23 de febrer. L’acció dels CDR es dugué a terme per exigir la llibertat dels polítics i activistes independentistes presos.

El jutjat ha d’informar els processats dels delictes del que se’ls acusa i de la petició de presó feta per la Fiscalia, els activistes que no han respost als requeriments judicials se’ls ha ordenat la detenció per a poder comunicar-los-ho personalment. Per impedir l’accés al TSJC durant una hora refusant les ordres dels Mossos, la Fiscalia demana dos anys i mig de presó per a onze activistes per un delicte de desordre públic i un any de presó per desobediència amb resistència greu per a altres dos activistes.

Segons el perfil oficial dels CDR, els noms i poblacions dels quatre activistes són en Cesc (Terrassa), en David (Matadepera), l’Ivet (Gràcia, Barcelona) i en Cesc (Sabadell).

Publicitat
Publicitat