Tal com es pot llegir a la web Spiegel Online en el seu article “Una escletxa d’esperança per a Carles Puigdemont” (Ein Hoffnungsschimmer für Carles Puigdemont) l’extradició del president Puigdemont és un assumpte que no està decidit:

Sense que calgués, la Jutgessa matisa la seva interlocutòria dient que “sens dubte, després d’avaluar a fons els preceptes legals en què es basa l’ordre de detenció, l’extradició podria ser denegada“, afirma des de Neumünster el redactor Steffen Lüdke.

El mateix Spiegel conclou:

Si aquesta jutgessa fos qui hagués de decidir sobre l’extradició, segurament la denegaria. La frase afegida a la interlocutòria és inusual i no té cap funció en el raonament de la seva decisió. Però per al govern de Madrid, ha de ser un motiu de preocupació.”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here