image_pdfimage_print

Més de 400 alcaldes han signat al llarg d’aquest matí el Decret de suport al Referèndum d’Independència convocat pel pròxim 1 d’octubre de 2017. Ajuntaments de tot el país han visualitzat des de primera hora del matí el seu suport al Govern, poques hores després que se signés el decret de convocatòria i que, prèviament, el Parlament donés llum verda a la Llei del Referèndum.

L’Associació Catalana de Municipis (ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) han impulsat aquesta iniciativa que vol visualitzar el paper cabdal dels municipis en l’actual procés polític i el suport a l’executiu del president Carles Puigdemont.

La signatura és una demostració de compromís del món local tot responent a l’anhel dels seus veïns i veïnes, alhora és una mostra de fermesa davant les constants amenaces del govern espanyol que aquest dijous ja ha anunciat que enviarà una carta als Ajuntaments catalans demanant que no col·laborin amb un referèndum que vol donar veu a la ciutadania perquè decideixi lliurement i pacíficament el futur polític de Catalunya.

Publicitat
Publicitat