TVC
TVC

El periodista Raül Gallego, dirigirà una nova àrea d´informatius, especialitzat en periodisme d’investigació. Així, els programes “30 minuts” i “Sense Ficció”, passaran a dependre dels Serveis Informatius, en lloc del Departament de Nous Formats. Gallego, periodista format i forjat a la investigar la informació, torna a Televisió de Catalunya, després de 12 anys. Ha treballat en nombrosos mitjans internacionals. D’ell dependrà la nova Àrea d’Informació d´Investigació. Tanmateix, hi haurà dos relleus; Eduard Sanjuan i Joan Salvat, els quals van manifestar la voluntat de deixar aquestes àrees a final de temporada.

A més a més, a partir del 4 de setembre, s’estrena el nou programa-magazín, “A Tota Pantalla”, dirigit i presentat per Òscar Nogueira (actual director de Joc de Cartes) i el fitxatge de Núria Roca. El programa s’emetrà en directe de dilluns a divendres de vuit a onze del matí i pretén ser fresc, àgil, dinàmic, entretingut. La intenció de la cadena, és fer un programa potent, sa, cult, didàctic, jove però adreçat als adults

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here