Mesa Electoral a Begur - Eleccions Municipals | Davidpar
Mesa Electoral a Begur - Eleccions Municipals | Davidpar
image_pdfimage_print

L‘Assemblea Nacional Catalana ha emès aquest dissabte un comunicat en el que demana als seus membres mantenir la calma i no contribuir a escampar rumors benintencionats o interessats. Ho fa en referència a alguns missatges que circul·laven per les xarxes socials en què es proposava que fossin els catalans qui compressin les urnes enlloc del govern de Catalunya.

Per l’entitat independentista, la responsabilitat de l’organització del referèndum vinculant d’aquest mes de setembre és del Govern de Catalunya. De fet, en el comunicat afirmen que “El Govern de Catalunya està plenament compromès amb l’organització del referèndum. Totes les seves accions públiques i privades de les darreres setmanes no deixen lloc al dubte”. Donant a entendre que no caldrà la iniciativa ciutadana per la preparació del referèndum.

D’altra banda, l’Assemblea destaca que “La imatge de la Fiscalia perseguint urnes ens carrega encara amb més raons per marxar d’un estat demofòbic”. Finalment, volen deixar clar que no deixaran de treballar perquè la ciutadania pugui expressar-se democràticament i en la denuncia dels atacs despòtics i autocràtics que dugui a terme l’estat espanyol.

Publicitat
Publicitat