Guardonats Eurosolar.
Guardonats Eurosolar.
image_pdfimage_print

Aquest divendres, 18 d’octubre, s’han lliurat a Barcelona, en el recinte modernista de Sant Pau, els premis Eurosolar 2016. L’Ajuntament d’Arbúcies ha estat guardonat en la categoria de municipis que realitzen projectes emblemàtics d’energies renovables, pel seu projecte d’autogeneració de calor mitjançant una caldera de biomassa de 500 kW que distribueix calor a diferents equipaments municipals.

Eurosolar, l’Associació Europea per les Energies Renovables, ha acompanyat l’entrega de premis amb la realització d’un simposi que ha comptat amb especialistes internacionals en el camp de les energies renovables, centrant les ponències vers la transició cap a la democratització de l’energia i exemplificant-se en el cas de Catalunya amb la cooperativa d’energia verda Som Energia.

El dr. Pep Puig, vicepresident d’Eurosolar i màxim representant d’Eurosolar a l’estat, ha celebrat l’èxit de la jornada afegint que Catalunya gaudeix ara d’una oportunitat per bastir un nou sistema energètic i fer un veritable pas cap a la democràcia energÈtica.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets